Merlot
Zobrazeno 10. – 18. z 58 výsledků
-
Villa Yambol Merlot 2024
179,00 KčObjednat vínoVilla Yambol Merlot je harmonické bulharské červené víno s plnou strukturou a bohatým ovocným charakterem.
V aromatu převládají tóny švestek, černých třešní a borůvek, doplněné o jemné náznaky koření.
Chuť je sametová, vyvážená a závěr dlouhý a elegantní.
Tento Merlot je suché víno, které vyniká svou noblesou a harmonií.Ideální k vepřovému, kachně či těstovinám.
Podávejte při teplotě 16–18 °C.
-
Katarzyna Estate Mezzek Rosé 2024
179,00 KčVyprodánoKatarzyna Estate Mezzek Rosé je lehké a elegantní bulharské růžové víno z odrůd Merlot, Malbec a Syrah.
Má jemnou lososovou barvu, vůni malin, jahod a citrusů a chuť plnou ovocné svěžesti.
Skvěle se hodí k salátům, čerstvým sýrům, mořským plodům i ovocným dezertům.
Podávejte vychlazené na 14–16 °C – ideální víno pro letní dny a přátelská posezení. -
Orbelus Prima 2015
379,00 KčObjednat vínoOrbelus Prima je vlajkové červené víno vinařství Orbelus, vytvořené z odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah a Melnik.
Toto výjimečné cuvée spojuje sílu, eleganci a historii bulharského vinařství.
Zraje 8 měsíců ve francouzských barikových sudech a představuje dokonalou harmonii ovocnosti, kořenitosti a jemného doteku dubu.
Víno s chráněným zeměpisným označením Thrácká nížina (PGI).Skvěle se hodí k grilovanému masu, zvěřině, zrajícím sýrům či pokrmům s kořeněnými omáčkami.
Podávejte při teplotě 17–18 °C a nechte víno alespoň 30 minut dýchat.
-
Yamantievs Bag in Box Merlot 2023 3l
299,00 KčObjednat vínoVíno má intenzivně červenou barvu s fialovými odlesky. Ve vůni je velice ovocite, lze ucítit zralé červené a černé ovoce. Vyvážené a harmonické tělo s elegantností přechází do finále. Kvalitní odrůdové víno bez kompromisu.
-
Yamantievs Villa Armira Merlot Reserve 2023
149,00 KčVyprodánoVíno Yamantievs Villa Armira Merlot Reserve má sytou granátově červenou barvu.
Vůně je bohatá na tóny černých třešní, vanilky a cedrového dřeva.
V chuti se objevují borůvky, rybíz, skořice a jemný minerální závěr.
Skvěle se hodí k červenému masu, těstovinám s rajčatovým základem i vegetariánským pokrmům.Podávejte při teplotě 16–18 °C.
-
Chateau Burgozone Fort Cabernet Sauvignon x Merlot 2020
189,00 KčVyprodánoCuvée Cabernetu a Merlotu z řady Fort kombinuje dvě nejušlechtilejší odrůdy, které rozdělují znalce vína v Bordeaux.
Vinice v Burgozone se nacházejí na jižním břehu Dunaje, sklízejí se ručně a jejich výnos je omezený.
Cabernet je páteří vína s vůní černých bobulí, zatímco merlot je jeho sametovým hávem, který mu dodává jemnost.
Víno se hodí k specialitám na grilu, které má každý rád. -
Domaine Bessa Valley Duo by Enira 2022
219,00 KčObjednat vínoDomaine Bessa Valley Duo by Enira je elegantní červené cuvée Merlotu a Syrahu s rubínovou barvou,
intenzivní vůní švestek, černých třešní, borůvek, kůže a toastového chleba.
Chuť je měkká, harmonická, středně plná, s jemnou zemitostí a dlouhou ovocnou dochutí.Víno zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových sudech
(30 % ve dvouletých, 70 % ve tříletých sudech), což mu dodává jemnost, uhlazenost a elegantní strukturu.Teplota podávání: 16–18 °C
-
Domaine Boyar Quantum Pinot Noir x Merlot 2023
169,00 KčObjednat vínoDomaine Boyar Quantum Pinot Noir x Merlot je elegantní červené cuvée s rubínovou barvou,
jemnou aromatikou červeného ovoce a delikátními tóny francouzského dubu.
V chuti je svěží, hladké, harmonické a krásně zakulacené, s dlouhou ovocnou dochutí.Víno zrálo 4 měsíce ve francouzských barrique sudech (225 l), díky čemuž získává jemné vanilkové nuance a elegantnější strukturu.
Skvěle se hodí k těstovinám, pokrmům z bílého i červeného masa, zvěřině, sýrům a aromatickým salátům.Teplota podávání: 15–16 °C
-
Midalidare Estate Merlot x Cabernet Franc 2023
299,00 KčObjednat vínoMidalidare Estate Merlot x Cabernet Franc je sofistikované bulharské cuvée z vinic Karaliets a Dabovets (BIO).
Tmavě rubínová barva, vůně zralých třešní, švestek a lesních plodů s dotekem koření a vanilky.
V chuti plné, hladké, s jemně integrovanými tříslovinami a dlouhým sametovým závěrem.
Zrálo 10–12 měsíců ve francouzských barikových sudech.
Ideální ke grilovaným a pečeným masům i vyzrálým sýrům.Ideální teplota podávání 16–18 °C