Wine Union


Popis rodinného vinařství slovy majitele Pana Raynoffa:
Naše vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých, červených a růžových vín. Máme vlastní laboratoř, fermentační místnost zkumavky a podobně. Naše skladovací prostory se nachází v podzemí o rozloze 500 m². Teplota ve vinném sklípku je vždy mezi 12 a 14 stupni Celsia pro nejlepší skladování zracích sudů a vína. Vinařství jsme vybavili moderními vinařskými technologiemi: bulharskými i italskými.
K výrobě nejkvalitnějšího vína jsme zajistili plně uzavřený cyklus výroby: Od hroznů až po lahvování vína. Hrozny používané u našich vín, výhradně z našich vlastních vinic, abychom si byli jistí špičkovou kvalitou konečného produktu.  Pro stárnutí vína používáme francouzské dubové sudy, které jemně změkčují a trvale doplňují chuť a vůni vín. Vína necháváme ležet v sudech od šesti měsíců do jednoho roku. U lahví používáme přírodní portugalský korek.
Každý rok vyrábíme 4000hektolitrů bílého a 6000hektolitrů červeného vína.

Vína


Vína ze Wine Union si můžete prohlédnout v naší nabídce. Všechna vína si od nás můžete rovnou objednat.